Ontvetterbak

Ontvetterbak - Disc Special Chemicals

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een goede ontvetterbak?
Dan bent u bij ons aan het goede adres. Ons motto luidt 'hoe vetter hoe beter!', dus wij durven de uitdaging aan te gaan.

Wij hebben ons gespecialiseerd in biologische varianten van de ontvetter. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door u in staat te stellen om ecologisch, duurzaam en verantwoord te werken. Een ontvetterbak van ons is minder milieu belastend en vriendelijk voor mens en materiaal. Als vanzelfsprekend doen wij geen concessies aan de werking en kwaliteit van een ontvetterbak. Wij hebben ook reguliere ontvetters om zo alle gewenste doelen te dienen.

Met onze reinigers bedienen we o.a. de schoonmaakbranche en de industrie. Een ontvetter van ons is bijvoorbeeld geschikt voor het reinigen van vloeren, machineonderdelen, werkstukken, tanks, filters, motoren en nog veel meer.

Wilt u graag informatie over deze milieuvriendelijke ontvetter neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Ook geven wij graag bij u in de werkplaats een demonstratie met onze ontvetbak in combinatie met de bio-circle liquid ontvetter. Bel of mail ons gerust even voor een afspraak of stuur ons een mail: 0475-464628 of info@disc-chemicals.nl